Csatatestvérek Társas-, Stratégiai-, Kártya és Szerepjáték klub
Menü
 
USE THE FORCE

 

 
A hét kérdése
Milyen rendszeresen látogatod az oldalt?

Minden nap megnézem, hátha van valami új.
Majdnem minden nap megnézem.
Hetente-kéthetente ránézek.
Ha valahová belinkelik megnézem.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2011-08-06
 
Az oldalról

Néhány szó a Csatatestvérek Klubról

A Csatatestvérek Klub 2004 környékén jött létre néhány váci illetve környékbeli fiatalnak köszönhetően. A Klub elsődleges célja az volt, hogy megfelelő lehetőséget teremtsen az asztali stratégiai játékok szerelmeseinek,  hiszen ehhez a hobbihoz aránylag nagy hely kell, és igen sok tereptárgyat, terepasztalat és egyéb kiegészítőt igényel. Kezdetben erre alkalmas helyet Vácott sikerült találni. A Wargame tevékenység hamar kibővült a korábbi hobbival, úgy mint szerepjáték, és természetesen újakkal is gyarapodott, mint például a kártya- és társasjátékok. Idővel a váci hely fenntartása problémássá vált, és új lehetőségként a Csatatestvérek Klub magába olvasztott egy hasonló hobbikkal foglalkozó nagymarosi társaságot és a klubhelységet áthelyezte Nagymarosra. Ezt a helyet a Nagymaros Fiataljaiért közhasznú alapítvánnyal karöltve tartják fenn 2009 óta. A Klub azóta évről évre igyekszik folyamatosan fenntartani a tagok érdeklődését a hobbi iránt klubnapok, versenyek, filmes rendezvények szervezésével.
Címünk: 2626 Nagymaros, Nyár utca 2.

Az oldalról

Az oldal célja az lenne, hogy a Klub tagjai számára elsősorban egy olyan fórumfelületet biztosítson, hogy a lehető legszabadabban értekezzenek a hobbit érintő kérdésekről, illetve segítse a rendezvények szervezését, hírdetését. Ugyanakkor az információszolgáltatás szerepét is be kívánja tölteni azzal, hogy az esetleges rendezvényeket hírdeti, vagy akár egy körlevél formájában eljuttatja az információt a regisztrált felhasználók részére. Cikkek közlésével a hobbit érintő újdonságokat mutatja be, vagy épp egy-egy átfogó ismertető közlésével kívánja a tagok látókörét szélesíteni.

Azt hiszem nagyvonalakban ez minden.
Jó olvasgatást kívánok mindenkinek, és egyben kérem, hogy tartsátok be az alábbi szabályzatot is!


Fórumszabályzat

A fórumok célja, hogy egy adott fő téma alá tartozó mindennemű eszme- és tapasztalatcserének, kérdéseknek és válaszoknak, vagy bármilyen a témába vágó beszélgetésnek online platformot adjon. Ezekhez a témákhoz bárki hozzászólhat, akinek érdemi mondanivalója van, illetve a témában feltett kérdésre választ tud adni.

1. Fórumunk teljes körű felhasználása ingyenes valamennyi felhasználónk részére.

2. Kéretlen reklám, azonos üzenetek többhelyre való bemásolása (spam) figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

3. Tiltott önkényuralmi jelképek, illetve politikai témák mindennemű tárgyalása és megjelenítése tilos!

4. Sértések, fenyegetőzés, gyűlölködés, trágárság, faji, nemzeti vagy vallási előítéletek, szexuális jellegű hozzászólások elfogadhatalanok és figyelmeztetés nelkül töröljük őket.

5. Törvényt, vagy privát adatokat sértő üzeneteket szintén figyelmeztetés nélkül töröljük. Privát adatok alatt itt más felhasználók adatainak, az illető beleegyezése nélküli, közlését értjük (Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább), a saját adatai felett mindenki saját felelősségére dönt.

6. Egy adott dolog megvitatásához csak egy témát szabad nyitni. Ide kerülnek a vele kapcsolatos kérdések, hozzászólások, javaslatok, észrevételek. Egy téma kiegészítése kaphat külön témát. Duplikált topik esetén a fiatalabbat megkérdezés nélkül töröljük.

7. Hozzászólásaid száma semmilyen előjogot nem ad. Ha valaki arra hivatkozik, hogy ő a rangidős, és a frissen regisztrált tagokat alacsony szintjük miatt kritizálja, megadott ideig kizárjuk a fórumból.

8. A nem megfelelő helyen nyitott topikokat figyelmeztetés nélkül áthelyezzük a megfelelő témakörbe.

9. Fórumos regisztráció után a felhasználói nevet és jelszót nagy óvatossággal kezeljük, mert ezek biztonságos tárolásáért kizárólag a felhasználó felel. Valamennyi fórumos aktivitásért, amely a Te felhasználói neved alatt történik, Te vagy a felelős. Amennyiben tudomásodra jut, hogy adataidat más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba az oldal szerkesztőségével.

10. A fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban mi semmifajta kontrollt nem végzünk, felelősségre az oldal szerkesztősége nem vonható. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a fórumszabályzatba ütköző hozzászólásokat lekezeljük.

11. Mielőtt új témát nyitnánk, ellenőrizzük, hogy létezik-e már olyan, vagy hasonló tartalmú, és hogy jó helyen akarjuk-e nyitni. Mérlegeljük, hogy mennyire lenne életképes a téma. Az, hogy a mi szívünknek valami nagyon kedves, nem jelenti automatikusan, hogy másokat is érdekel a téma. Az indokolatlanul megnyitott témák figyelmeztetés nélkül archiválásra, adott esetben törlésre kerülnek.

12. Törekedjünk a helyesírás szabályainak betartására. Fontos odafigyelni a bekezdésekre, tagolásra, átláthatóságra, az írásjelek és szóközök megfelelő használatára (vessző és pont után például). A fórumokon való társalgás nincs időhöz kötve, békésen fogalmazzuk meg mondandónkat, és mielőtt elküldjük, olvassuk át mégegyszer.

13. Ne mondjunk ellent valakinek érvek, indoklás nélkül, az az értelmes vitázás végét jelenti.

14. Ha hivatkozunk valakire / valamire, jelöljük meg a forrást is.

15. Ha véleményt nyilvánítunk, legjobb, ha azt is megjegyezzük, hogy csak a saját személyes véleményünkről van szó, ellenkező esetben véleményünk kinyilatkoztatásnak tűnhet.

16. Ne reagáljunk gúnyos megjegyzésekre, provokálásra, vagy ha nagyon igazságtalannak érezünk valamit, akkor is csak azután álljunk neki választ fogalmazni, ha a kezdeti indulat alábbhagyott. Ha nem tudjuk megállni, akkor intézzük a reakciónkat privát üzenetben/ E-mailen közvetlenül a címzettnek.

15. Mondandónkat lehetőleg egy üzenetben fogalmazzuk meg, ne postázzunk egymás után 3-4 üzenetet, mert az floodolásnak minősülhet. Floodolásnak nevezzük a céltalan üzenetek egymás utáni postázását, amelyet szintén kérdés nélkül eltávolítunk.

16. Ha személyes jellegű üzenetünk van valamely más felhasználó számára, ne a nyilvános fórumokban beszéljük meg őket, hanem inkább más formában vegyük fel az illetővel a kapcsolatot! (E-mail, MSN, stb…)

Azon felhasználókat, akik a fenti szabálypontokban megfogalmazott irányelveknek nem tesznek eleget, figyelmeztetésben részesítjük. Néhány figyelmeztetés után a visszaesőket adott időre, reménytelen esetben véglegesen, kizárjuk a fórumainkról.

Megkérünk továbbá mindenkit, hogy lehetőleg kerüljétek az adott témától eltérő hozzászólásokat, azaz az OFF-TOPIC-olást!

2011.08.11.

Csatatestvérek Klub

Még nincs hozzászólás.
 
Cikkek
Friss bejegyzések
2014.05.08. 14:59
2014.04.08. 13:29
2014.03.24. 14:11
2014.02.24. 13:18
2014.02.06. 10:21
Friss hozzászólások
 
Esemény naptár
2017. Szeptember
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Ovasgantni való blogok
 
Linkek
 

Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!